Érkezik a Tesla Model S és X Long Range Plus

Üdvözlünk a Tesla Club Magyarország Fórumán
Csatlakozz a Tesla Club Magyarország fórumához és tudj meg mindent a Tesláról. Kérdezz tulajdonosoktól vagy oszd meg a tapasztalataidat!
Regisztrálj most!
A Tesla nem az a cég aki félvállról veszi az elektromos autózást és ráül a babérjaira. A Tesla az a cég aki folyamatosan fejleszt és új dolgokat mutat be! Idén már több olyan újdonságot kommunikált melyek hamarosan visszaköszönhetnek a modelljeiben.

A hatótáv emelése már talán nem is annyira nagy újdonság, hisz elég gyakran optimalizálja a hajtásláncot és az autóhoz tartozó szoftvert. Legutóbb tavaly áprilisban frissítette jelentősen a két zászlóshajót. Most azonban újra, nagyobb hatótávú modellekkel bővítették a Model S és az X kínálatot. A Tesla, a napokban a Long Range modelljeit a Long Range Plus modellekre cserélte az S és az X esetében.

Screen-Shot-2020-02-14-at-8.02.05-PM-e1581739467505.jpg


Az USA lokációs weblapon a Long Range Plus Model S már 390 mérföldet, azaz nagyjából 627 kilométert ígér egyetlen feltöltéssel. A Model X pedig 565 kilométert!

Továbbá a LRP Model S egy új 19"-os "Tempest" kerékszettet kapott. A Performance és a Model X-nél nem újított a Tesla.

Elon Musk elárulta, hogy már néhány hónapja a frissített modelleket gyártják, ezért aki a közelmúltban Model S-t vagy X-et rendelt, akkor több mint valószínű, hogy a Plus változatot kapja meg. Egy ingyenes szoftverfrissítéssel pedig aktiválják az új funkciókat.

Rendeltél mostanában új S-t vagy X-et?
 

Hozzászólások